AKAGEV Veri Tabanı Deneme Erişimi
18.10.2023

AKAGEV veri tabanında bulunan 10 ders   16.11.2023 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Akademik Gelişim ve Eğitim Veri Tabanı (AKAGEV); üniversite öğrencilerinin, öğretim elemanlarının ve iş dünyasının eğitim ihtiyaçlarını online ve interaktif bir ortamda sağlamak amacıyla kurulmuş bir veri tabanıdır.

AKEGEV platformunda yer alan online-interaktif video dersler, ilgili derslere ait eğitici materyaller ile desteklenmektedir. Kullanıcılar tablet veya telefonlarından 7 gün 24 saat kesintisiz derslere ulaşabilirler. AKEGEV tarafından sunulan altyapı android ve IOS tabanlı tüm cihazlarla uyumludur. AKEGEV’de yer alan tüm eğitimler en az doktora derecesine sahip uzmanlar tarafından verilmektedir.

Üyelik İşlemleri;

Akademik/idari personel ve öğrenciler sisteme üye ol kısmından sadece kurumsal mail adresleriyle üye olabileceklerdir. Mail uzantısı @yildiz.edu.tr  olmalıdır. Üye olunduktan sonra mail adresine sistem tarafından doğrulama linki yönlendirilecektir. Bu linke tıklanarak üyelik aktivasyon işlemi tamamlanacaktır. Kampüs içi veya kampüs dışı her ortamdan erişim sağlanabilir.

Deneme erişimine açılan dersleri görüntülemek için tıklayınız.